Meteo

2023.12.07. 06:58

Időjárás: hófúvások várhatók

Duol.hu

Mai nap időjárása

Csütörtökön borult, párás időre számíthatunk, de nyugaton délutántól már szakadozhat a felhőzet. A középső és a keleti tájakon többfelé várható újabb havazás, havas eső, a Tiszántúlon eső is. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon hófúvásokat okoz. Reggelre a főváros környezetében, az Északi-középhegység térségében 5-10 cm-es tapadó hó hullhat.

Távolabbi kilátások

Pénteken az ország nagy részén erősen felhős, vagy borult, párás idő lesz. Tartós ködfoltok is lehetnek. Kevés napsütés esetleg nyugaton lehet. Elszórtan fordul elő gyenge vegyes csapadék. Reggel -10 és -2, délután -2 és +4 fok várható.

Szombaton borult, párás időre van kilátás, néhol sűrű ködfoltokkal. Szitálás, ónos szitálás előfordulhat. Reggel 0, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap marad a borongós téli idő. Északnyugat felől szórványosan várható gyenge havazás, ónos eső, délen eső is. A fagyos reggel után délután is csak +1, +2 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. Elszórtan lehet szitálás, ködszitálás. 0 és +6 fok közé enyhül a levegő.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában