Időjárás

2023.05.03. 20:24

Özönvízszerű eső csapott le Dunaújvárosra - Videókkal

Megtréfált bennünket az időjárás szerdán este felé. Masszív, erős esőzés kezdődött, az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga figyelmetetést adott ki az ország középső sávjára a zivatar miatt.

duol.hu

Forrás: Dunaújváros Időjárása FB

Fotó: Farkas Mikulás

Önt hol kapt el a vihar? Sikerült megúsznia? Várjuk olvasóink beszámolóit, képeit, videóit a [email protected] email címre.

Így érkezett meg a zivatar Dunaújvárosba. Köszönjük a videókat kedves olvasónknak, Barta Máténak.

Egy másik olvasónk az Óvárosi helyzetet rögzítette telefonján. A zivatar miatt a csatornák már nem bírják a csapadékot elnyelni.

Fotó: Varga Zsófia

Dunaújváros Időjárása Facebook oldal szerint: Az esti zivatar kiadós 20,0 mm csapadékot hozott magával, amiben 98,4 mm/h intenzitás is előfordult.

Frissítés 20:55 
A radarkép szerint sajnos újabb zivatar várható, hullámban érkezik a következő. Olvasónk szerint a városban a Mc Donalds környékén nem tudja elnyelni a csatorna már a vizet.

Frissítés 21:15
Dunaújvárosban a Penny és Mc Donalds között a zivatarból annyi csapadék esett hogy elakadtak az autók. Késöbb meg érkeztek a tűzoltók és a rendőrök is. Több helyen megbénult a város közlekedése is - tájékoztatott Barta Máté. Mutatjuk a hosszabb videóját.

A társoldalunk a teol.hu arról számolt be, hogy sártenger borította el a 6-os utat Paksnál.

Forrás: TelePaks
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában