helyi meteo

2020.01.19. 09:00

Dunaújváros heti időjárása

Az alábbiakban Farkas Mikulás hobby meteorológus heti erőlejelzését olvashatják Dunaújvárosra vonatkozólag.

duol.hu

Fotó: Farkas Mikulás

Vasárnap

továbbra is erősen párás lesz a levegő, hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat a délutáni órákig egy gyenge hidegfront miatt, de a mennyisége jelentéktelen lesz. A szél gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 fok körül, míg a legmagasabb hőmérséklet 0 fok körül alakul,

Hétfőn

napközben egyre inkább felszakadozik a felhőzet, és a nap is előbújhat. Erős olvadás valószínű. Az északias irányú szél kissé megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet +1 fok körül alakul, nappal viszont a +6 fokot is elérheti a hőmérséklet.

Kedden

újra egy ködös napnak nézünk elébe, és újra számtani kell zúzmara lerakódásra is. Éjszakai órákban -3 fok köré hűl a levegő hőmérséklete, míg délután 5 fok körül, de viszont az egész napos ködnek is megvan az esélye. Ebben az esetben délután sem emelkedik 0 fok fölé. A délnyugati szél gyenge lesz.

Szerdán

egy gyenge hidegfront érint minket, de átmeneti felhősödést okoz csak. A hajnali gyenge fagyot leszámítva nappal 5 fok koré emelkedik a hőmérséklet, és ezzel együtt megerősödik az északnyugati szél.

Csütörtökön

napos, nyugodt időre van kilátás. A déli irányú szél gyenge marad. Hajnalban -3, nappal +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken

újra megjelenhet a hajnalban képződött köd, de viszont ez a nap folyamán még feloszlik. Csapadék nem várható. A délkeleti irányú szél megélénkül. Hajnalban -4, nappal +3 fok várható

Szombaton

reggel a -3 fokos hőmérsékletet követően egyre inkább felhősödés kezdődik, és beborul az ég. Délután 6 fokig melegszik a levegő. A déli irányú szél megélénkül. Csapadék nem várható.

Vasárnap

borult időre kell számítani, és jelentéktelen mennyiségű eső is előfordulhat. A nap folyamán a szél északnyugatira fordul,és az esti órák fele haladva fokozatosan megerősödik. Hajnalban +2, délután 4 fok várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában