Cégvilág

2023.11.17. 16:30

Galéria: a magyar üzleti elit a Figyelő TOP200 gálaestjén

Lezajlott a magyar üzleti élet kiemelkedő ünnepélyes éves eseménye, a Figyelő TOP200 gálaestjén kiosztották a díjakat. Az év vállalata a Mol lett, a díjat az esemény védnöke, Varga Mihály pénzügyminiszter adta át.

Duol.hu

Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A Figyelő TOP200 gálaestje a magyar gazdaság kiemelkedő eseménye. A Varga Mihály védnökségével és bevezető előadásával zajlott csütörtök esti gála ezúttal is óriási érdeklődés mellett zajlott, százával sereglettek össze rá a hazai üzleti elit képviselői, írja a vg.hu.

Ebből az alkalomból jelent meg a Figyelő TOP200 kiadvány is, amely Magyarország legjelentősebb cégeinek rangsorát mutatja be a 2022-es teljesítmények összesítése alapján. 

Figyelő TOP200: a Mol lett az év vállalata

Megjelent a Figyelő TOP200, a Magyarország legnagyobb cégeit összesítő kiadvány. A szerkesztőség idén is az Opten Informatikai Kft. adataira támaszkodva állította össze a vállalkozások rangsorát. Az évkönyv idei tematikája az orosz–ukrán háború árnyékában elért vállalati növekedés, illetve a 2022-es gazdasági folyamatok. A Figyelő több mint húsz éve állítja össze a legnagyobb vállalkozások rangsorát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!