Zöldenergia

2023.07.13. 15:00

Új céget alapított az Épduferr

Az Épduferr Nyrt. a honlapján tájékoztatta a befektetőket arról, hogy a vállalat igazgatósága 2023. június 27-i ülésén döntött a GeoAkku Kft. projektcég megalapításáról.

Duol.hu

Mint írják, a dunaújvárosi székhelyű Épduferr Nyilvánosan Működő Részvénytársaság igazgatósága 2023. június 27-i ülése döntött a társaság, valamint Meleghegyi Balázs 50-50 százalék arányú részvételével a GeoAkku Korlátolt Felelősségű Társaság megalapításáról. A GeoAkku Kft. projektcégként, 3.000.000 Ft törzstőkével jön létre, célja a létrejöttét követően rendelkezésére bocsátott szabadalom hasznosítása alapján az energiatárolás alternatív lehetőségeinek feltárása, első lépésként az ipari megvalósíthatóság vizsgálata. A társaság számára az energia-ellátás szempontjából meghatározó energia-tárolás, a zöldenergia támogatása érdekében megalapításra kerülő GeoAkku Kft. – a szabadalom gyakorlati alkalmazhatósága esetén – tevékenysége bővítését és diverzifikálását jelentheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!