tájékoztató

2021.11.24. 17:00

Mezőgazdasági összeírás Adonyban

Dr. Földi Ilona jegyző Adony település honlapján ír a részletekről:

duol.hu

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Adonyban mezőgazdasági összeírást hajt végre „Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2021„ elnevezéssel. Az adatfelvétel Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma 2219.

A KSH valamennyi adatszolgáltató számára biztosítja az online önkitöltési lehetőséget 2021. november 15. és november 25. között. Az online kitöltéssel nem élőket összeírók keresik fel személyesen 2021. november 26. és december 15. között. Az ősszeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) alkalmazásában álló, fényképes igazolvánnyal ellátott összeírók végzik, amit az adatfelvétel megkezdése előtt az összeíró köteles felmutatni. A felvétel elektronikusan, a KSH által biztosított tableten történik. Az összeírók kizárólag konkrét, címlista szerinti címeket keresnek fel.

A felvétel részleteiről a www.ksh.hu/mezogazdasaai osszeirasok oldal nyújt további tájékoztatást. A felvétellel kapcsolatos kérdés esetén az ingyenes hívható 80/200-766 számon kérhető további tájékoztatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!