Online Számlázó

2020.08.14. 08:00

Már mobilról is elérhető a számlázó

Július 1-jétől bővült azon számlák köre, amelyekről adatot kell szolgáltatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak – erről számolt be szerkesztőségünknek Mártonné Beke Éva, a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának referense.

Molnár Emese

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Mint az a tájékoztatójából kiderült, az Online Számla Rendszer 2018-as bevezetésétől a NAV ingyenes számlázóprogramot (Online Számlázót) biztosít a gazdálkodóknak, amivel az online számlaadat-szolgáltatás automatikusan teljesíthető. A sikeres adatszolgáltatás feltétele az előzetes regisztráció, ami elvégezhető az onlineszamla.nav.gov.hu oldalon. 2020 júniusa óta pedig elérhető a NAV új fejlesztése, az Online Számlázó mobilapplikációja, ami ingyenesen letölthető az Apple App Store és a Google Play áruházakban. Az új fejlesztésű applikáció sikerét jelzi, hogy két hónap alatt Androidra csaknem 14 ezren, iOS-ra pedig mintegy 7 ezren töltötték le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!