Podcast

2024.04.04. 19:00

A generációk együttműködése a XXI. században

Balogh Tamás

Fotó: Balogh Tamás / Dunaújvárosi Hírlap

Üdvözlöm Önöket!

A baloghtomi vagyok.

A Dunaföldvári Művelődési Központ Népszerű Tudomány sorozatában a legnagyobb érdeklődést keltő, és a hasonló fokozatú, megszolgált sikert arató Steigervald Krisztián generációkutató előadásán is jártam.

Bemelegítésként hallgassák meg Rabiné Holmi Melindát a helyi Tourinform Iroda vezetőjét, aki nem először szembesült az előadó által keltett fölhördülésekkel és tapsokkal.

A generációk együttműködése a XXI. században

Ezzel a címmel tartott gondolatébresztő, talán még személyiségváltozásra is inspiráló előadást Steigervald Krisztián generációkutató.

A címben jegyzett témáról veszedelmes alapossággal, de döbbenetes közérthetőséggel, és a legjobb stand up stílusban szólította meg a közönségét.

Talán a csodát várják tőle? Meglehet, de rögtön az elején kimondta: a saját bajaik megoldását szolgáló mágiát mindenki önmagában keresse meg. Ebben azért alaposan segített nekik.

Steigervald Krisztián egy szerethető, de veszedelmes ember. Egy pillanat alatt egy régi barátot vélsz fölfedezni benne, aki minden generációs tévelygésedet ismeri és föltárja az okát.

Sajnos csak néhány villanásnyit beszélgethettünk, a többi tudnivalóért lesben kell álljunk a következő alkalomig.

Persze ezért a kevésért is érdemes kihallgatni bennünket, hiszen már az első perc is rendhagyó módon zajlott!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában