Látványos program

2024.03.30. 12:00

Kamiont húznak, mázsás súlyokat emelnek - Fekete László elhozza az erős embereket

Vasárnap 14 órától a dunaföldvári Piac téren nemzetközi erős emberek versenyét rendezik meg, ifj. Fekete László szervezésében és a legendás id. Fekete László közreműködésével.

Gallai Péter

Februárban Pakson rendeztek kupát telt ház előtt, ahol természetesen a kamionhúzás volt a leginkább várt versenyszám

Forrás: Facebook/A Világ Legerősebb családja-rajongói oldal

Az ingyenes esemény, ami egy országjáró sorozat állomása lesz, ifj.Fekete László szervezésében valósul meg. A neve nem lehet ismeretlen a versenyzőként kilencszeres világbajnok natúr erősembernek, ugyanis édasapja a legendás id. Fekete László, aki mint az esemény főbírája lesz jelen. Az előzetes tervek szerint a megmérettetésen Magyarország, Szlovákia, Szerbia és Lengyelország képviselői, illetve csapatai küzdenek meg a mázsákkal és tonákkal, többek között kőgolyó emelés, kamionhúzás, traktorgumi forgatás vár majd a résztvevőkre. Fontos, hogy a versenysorozatban natúr, vagyis tisztán versenyző sportolók vehetnek részt.

Az országjáró sorozat dunaföldvári állomásán sem marad ki a kőgolyó emelés
Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert

Miután a profik versenyének vége, 17.30 órától a Kele Csárda parkolójában folytatódik a szórakoztató program a sportolók részvételével, ahol Dunaföldvár Toldiját keresik majd, a felnőttek és a gyerekek bevonásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában