A 2023-as év cikkeiből szemezgetünk

2023.12.28. 09:00

Egy török félisten járt a rácalmási Duna-parton

Lassan az év vége felé közeledve, az ünnep alatt sorozatot indítunk portálunkon, amiben szemezgetünk 2023-ban korábban megjelent cikkeink közül. Nem csak a legnépszerűbbek közül válogattunk, hanem érdekes, Dunaújvárosban nagy érdeklődésre számot tartó témák, események, emberi sorsok, sikerek vagy éppen megindító történetek is vannak közöttük. Olvassák ezeket újra egy csésze forró kávé, tea, vagy akár egy kiváló forralt bor társaságában!

Molnár Emese

A rácalmási önkormányzat tájékoztatójából értesültünk arról, hogy egy-két napra lezárják a Parti sétányt filmforgatás miatt. Azonnal nyomozásba kezdtük, és kiderítettük, hogy a Disney+ nevű streamingszolgáltató egy saját gyártású filmen dolgozik, mégpedig az El Turco, vagyis A török című sorozaton. Amellett, hogy a szolgáltató teljes hírzárlatot rendelt el a forgatással kapcsolatban, sajnos a film szereplőjét, a 33 éves török szívtiprót, Can Yamant sem csíptük lencsevégre a környéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában