SzuperPáros

2023.12.29. 19:30

Czifra Lili jól célzott

December 25-én új műsort indított az ország legnézettebb sportcsatornája. Negyvennyolc sportoló méri össze tudását az M4 Sport nagyszabású műsorában, a SzuperPárosban.

Agárdy Csaba

Az olimpiai kvótás Czifra Lili az Eb-re készül

Fotó: Laczkói Izabella

A SzuperPáros negyedik elődöntőjében  csütörtökön érdekelt volt a Dunaújvárosi KSE válogatott tornásza, Czifra Bettina Lili is. 

Az elődöntő csúcsdöntéssel kezdődött: Marosi Ádám öttusázó az Akció-reakció falára negyvenszer csapott rá fél perc alatt, ilyen még nem volt a SzuperPáros történetében. Czifra Bettina Lili az úszó Betlehem Dáviddal alkotott egy párt. A legjobban dartsban teljesítettek. A darts után Czifra tripla tizenhatosának köszönhetően bejelentkeztek Betlehem Dáviddal a fináléért. 

Végül negyedikek lettek az összetettben, mindössze két ponttal lemaradva a második helyről, ami még finálét jelentett volna, de így is dicséretesen teljesítettek.

A korábbi hat döntős párhoz a negyedik elődöntőből Fábián Bettina és Siklósi Gergely, valamint Pusztai Liza és Jansik Szilárd duója csatlakozott, így végleges a SzuperPáros december 29-i döntőjének mezőnye.

A fináléba került párosok:  Patakfalvy Luca – Kulifai Tamás, Bragmayer Zsanett – Bacskai Bence, Kovács Sarolta – Vigvári Vendel, Szűcs Luca – Vigvári Vince, Márton Anna – Fetter Erik, Hámori Luca – Lehmann Csongor, Fábián Bettina – Siklósi Gergely, Pusztai Liza – Jansik Szilárd. ACs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában