Húsz, tíz és két kilométeres körök

2023.11.03. 14:04

Fuss velünk, fuss értünk szombaton!

Az esővel érkezett hidegfront nem befolyásolja a szombatra meghirdetett Fuss velünk, fuss értünk elnevezésű jótékonysági sporteseményt, megtartják.

Molnár Emese

Erről nyilatkozott telefonos megkeresésünkre Kálmánné Tóth Mária, a rendezvényt szervező Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületének vezetője. 

Ez egy jótékonysági program, amelyben a mozgás és az autista, valamint más fogyatékossággal élő emberek kölcsönös elfogadása játssza a főszerepet, ennek jegyében hívják egy kis futásra az érdeklődőket immáron hetedik alkalommal. Eredetileg szeptemberben tartották volna a versenyt, de akkor a kedvezőtlen időjárás miatt új időpontot kerestek a közösségi sporteseménynek: november 4-én 7 órától kezdik a gyülekezőt a szervezők a Városháza téren. Háromféle távra lehet benevezni, a versenyzők 21, 10, illetve 2 kilométeres kört futhatnak együtt. 7:15-kor lesz a bemelegítés, majd 7:30-kor rajtolnak a leghosszabb táv résztvevői. A 10 kilométeres kör futói 8:15-kor indulnak, míg a 2 kilométeres távra nevezők 10 órakor. Közben mozgásos programokkal is szolgálnak a főtéren. Nevezni a helyszínen is lehet még, a nevezési díjakkal és egyéb felajánlásokkal pedig az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületét támogathatják a résztvevők.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában