Nem könnyű a választás

2023.11.26. 11:00

A nagy csokimikulás-teszt avagy melyik Mikulást is szeressem?

A teol.hu szerkesztősébe már betévedtek a csokimikulások, és önfeláldozó módon mindet megkóstolták. De csak azért, hogy megkönnyítsék az olvasók dolgát. Hiszen nem könnyű választani, amikor az üzletek polcairól több száz Télapó tekintete szegeződik a vásárlóra.

Duol.hu

A boltokat már hetekkel ezelőtt megszállták a csokimikulások. Gombóc Artúr után szabadon, van itt kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú, rövid, tömör, lyukas, édes, keserű... Szóval ember legyen a talpán, aki tudja, melyiket válassza. Az pedig némiképp luxusnak tűnik, hogy mielőtt a Nagyszakállú csoki mása a gyerek tisztára suvickolt (vagy sárosan maradt) cipőjében kötne ki, végigkóstolja az ember a teljes sort. Ebben a nagy dilemmában szeretnénk olvasóink segítségére lenni azzal, hogy önfeláldozó módon próbára tettünk néhány figurát. Van közöttük olcsóbb, kevésbé ismert darab és az ára alapján prémium kategóriába tartozó is. Az értékelésnél figyelembe vettük nemcsak az ízt, hanem azt is, mennyire megnyerő a Mikulás megjelenése, megbízható az ábrázata, és hogy az ár-érték arányt tekintve érdemes-e levenni a polcról. De lássuk az ízelítőt adó menüsort!

Tovább a teol.hu tesztjére

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában