Adomány

2023.11.04. 16:00

3,7 millió forintot gyűjtöttek össze a Börgöndön lezuhant repülőgép közelében megsérült családnak

Duol.hu

20230910 Székesfehérvár, Börgönd, repülőnap, baleset. Fotós: Fehér GÁbor fG Fejér MEgyei HÍrlap

A börgöndi repülőgép-szerencsétlenségről talán már mindenki hallott, hiszen több napon keresztül másról sem szóltak az országos híradások. A balesetben elhunyt két pilóta mellett, többen résztvevő is megsérült, köztök az a Karádon élő házaspár, akik két gyermekükkel tartózkodtak éppen a lezuhant repülőgép közelében.

Míg fiuk szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta, addig kislányuk és ők súlyos, égési sérüléseket szenvedtek. A családért rengetegen összefogtak és a falubeliek is gyűjtést szerveztek. Múlt szombaton pedig Somogybabodon megrendezték az első Jótékonysági Terepjárós OFFROAD Találkozót, ahol a szervezők az összes bevételt a Denke családnak ajánlották fel. A jótékonysági találkozón több millió forint gyűlt össze – számolt be róla Bors.

Siffer Richárd, szervező a Sonline-nak elmondta, hogy a terepjárósok összefogásának köszönhetően összesen 3,7 millió forint gyűlt össze. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában