Dunaújváros

2023.07.11. 10:00

Somogyi Balázs meze jótékonysági aukción

Gallai Péter

A székesfehérvári Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány több jótékonysági akcióját, gyűjtését is támogatta már a DKKA női kézilabda-egyesülete. Most pedig az Acélbikáktól kapnak segítséget, miután újabb nemes cél érdekében gyűjtenek, aminek támogatására sportolói relikviák árveréseit szervezik. Az alapítvány Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a DAB jégkorongozója, Somogyi Balázs dedikált mérkőzésmezét bocsátották jótékonysági aukcióra. 
A befolyt összegből a Teljes Élet Alapítványon keresztül több mint száz mozgás- és halmozottan sérült, többnyire Székesfehérvárott, illetve Fejér megyében élő gyermeknek és fiatalnak a nyaraltatását fogják támogatni. Mint írják, e fiataloknak az év egyik legfontosabb eseménye a sörédi nyaralás, az ő időszámításuk tábortól táborig tart. 

Somogyi mezére július 12-én 21 óráig lehet ajánlatokat tenni az Adni Jó Kupa Baráti Kör közösségi oldalán megjelent bejegyzésnél, licitlépcső nincs. Hétfőn 30 ezer forintnál járt az árverés. 

Somogyi Balázs és az alapítvány részéről Horváth Péter Fotó: HP


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában