Győri Tamás emlékére

2023.07.31. 15:00

Gyűjtéssel is segítettek a sportbarátok

A 33 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt sportember, Győri Tamás emlékére rendeztek dartsversenyt barátai, tisztelő, sporttársai szombaton a Munkásművelődési Központban.

Szabó Szabolcs

Negyvenegy páros nevezett a seregszemlére. A kép forrása: Munkásművelődési Központ

Körmendi Mihály, a Dunaújvárosi Darts Club elnökének facebook-beszámolója szerint a seregszemlére 41 páros nevezett. Izgalmas küzdelemben az első helyet Jakab Martin és Rádi Ágoston (Balatonfüred-Székesfehérvár) kettőse szerezte meg, második lett a Dabasi Darst Club képviseletében Tihany Dániel és Volenszki Gábor. A bronzérem pedig a Szentgyörgyi Ákos és Dolezsár Szabolcs (Malom DC) duóhoz került. A negyedik pozícióban pedig a paksi-dunaújvárosi kettős Hegedűs László Újvári Dániel zárta a versenyt. A legnagyobb kiszállót (115) Erdélyi József (REAC) szolgáltatta , a legtöbb 180-as dobásnak pedig a dabasi Volenszki Gábor örülhetett. Különdíjat vehetett át Győri Tamás édesapja Győri László, aki László fiával szintén részt vett a versenyen, valamint a legfiatalabb dartsos, a 12 éves Meskál Zsombor és Márta Éva - transzplantált dartsos -, aki sokat volt Tamás mellett a kórházban, és Kertész Péter és Molnár András párosa, akik egy sérülés miatt ugyan nem versenyeztek, de jelenlétükkel megtisztelték az eseményt. Gazdára találtak a korábban árverésre bocsátott sportrelikviák: a magyar férfi és női vízilabda válogatottak által dedikált egy-egy póló, valamint egy vízilabda is. A rendezvény teljes bevételét, 468000 forintot Győri Tamás családjának ajánlották fel. A szervezők köszönetüket fejezték ki mindazon felé, akik munkájukkal, támogatásukkal, részvételükkel segítették a Győri Tomi KEX Emlékverseny létrejöttét és lebonyolítását. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában