Programkavalkád

2023.05.30. 11:30

Mindent megtettek, hogy mosolyt csaljanak a gyermekek arcára

Május 27-én tartották Perkátán a második Mosoly és gyermeknap elnevezésű rendezvényt. A programok délelőtt tíz órától kezdődtek.

Szentes Kitti

A rendezvényre kilátogatók igazi vásári forgatagban érezhették magukat. Rengeteg kézműves termék közül válogathattak a standoknál. A Tarkabarkashop megálmodója, a perkátai Siba Ágnes már rutinos vásározónak számít. Szebbnél szebb ékszerek közül lehetett válogatni nála, az anyagokat tekintve voltak műgyantából készült ékszerek, üveglencsés fülbevalók, gyűrűk, fém karperecek. 

 

A kisgyermekek részére Bógóné Plasek Krisztina, perkátai védőnő babasarkot rendezett be a hűs fák árnyékában, ahol a szülők a pici gyermekekkel különböző játékos feladatokat végezhettek. A nagyobbakat pedig ingyenes ugrálóvár, valamint csillámtetoválás, lufihajtogatás és arcfestés várta.

De akik a bőrt szerették volna rúgni, előzetes regisztrációt követően, részt vehettek kispályás labdarúgó mérkőzésen. Szép számmal érkeztek is csapatok, a többfordulós bajnokságra.

 

A délelőtt folyamán, Andi bohóc szórakoztatta, invitálta fel a színpadra a jelen lévő gyermekeket. 

 

Ebéd után, a délutáni órákban a táncosoké volt a főszerep. A helyi néptánccsoport valamint a seregélyesi és fehérvári  Line Dance tánccsoport kápráztatta el a nézőközönséget. 

A kilátogatók nem maradtak muzsika nélkül sem, hiszen tizenöt órától Orbán Zsolt és Reiprich Gábor gitárjátékát hallgathatták meg.

Az estét pedig egy igazi élőzenés koncert koronázta meg Zámbó Árpi fellépésével. Majd szabadtéri diszkó vette kezdetét retro illetve mai slágerekkel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában