Hivatás

2023.05.03. 18:00

A belügyminiszter és a tűzoltó szövetség elismerései - videóval, fotókkal

A Magyar Tűzoltó Szövetség az országos tűzoltónap alkalmából elismeréseket adott át dunaföldvári és dunaújvárosi, a tűzvédelem terén dolgozó szakembereknek.

duol.hu

Az ország minden bizonnyal legidősebb aktív tűzoltója, a dunaföldvári Wartig László dr. Pintér Sándor belügyminisztertől kapott ajándéktárgyat. Mellette Csányi Imre, a DÖTE parancsnoka

Forrás: DÖTE

Az ünnepségen Dobson Tibor tű. vezérőrnagy, az MTSZ elnöke a belügyminiszter nevében átadta a tárca elismeréseit, valamint az MTSZ díjait, a gróf Széchenyi Ödön emlékplaketteket és a Szent Flórián emlékérmeket. 

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató tevékenységéért a május 4-ei, az országos tűzoltónap alkalmából emléktárgyat adományozott Wartig Lászlónak, a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület beosztott tűzoltójának, híradósának, aki valószínűleg az ország legidősebb aktív szolgálatot teljesítő tagja. Az idén 80. évét betöltő Wartig László tavaly hatvan évnyi szolgálatáért részesült elismerésben

Wartig László fogadja Dobson Tibor pohárköszöntőjét
Forrás: DÖTE

A vármegyei és a budapesti tűzoltó szövetségek, valamint a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége és az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége javaslatára Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Gróf Széchenyi Ödön emlékplakett elismerésben részesítette Orosz Csabát, a dunaújvárosi Papírgyári Létesítményi Tűzoltóság parancsnok-helyettesét.

Dobson Tibor gratulál Orosz Csabának
Forrás: Orosz Csaba

A Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Szent Flórián emlékérmet adott át Tóth Györgynek, a dunaújvárosi Papír Létesítményi Tűzoltóság tűzvédelmi vezetőjének.

Tóth György veszi át elismerését
Forrás: MTSZ/Ágoston Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában