Dunaújváros

2023.04.04. 15:00

Arborétumi nyusziváró, valamint tojásfestő délután lesz

TT

A tojásfestésnek nagy hagyományai vannak, akár közös családi program is lehet Fotó: MW

Az Esőcseppekért Alapítvány április 8-ra húsvéti nyusziváró és tojásfestő délutánra hívja a gyermekes családokat a Baracsi úti arborétumba. Az ünnepi, húsvéti hosszú hétvégét szeretné az alapítvány még tartalmasabbá tenni a résztvevők számára. 

Nyuszikat és bárányokat is simogathatnak szombaton

A meghirdetett program szerint 14 órától 18 óráig tartanak majd a tervek szerint az események. Lesz tojáskeresés, tojásdíszítés és tojásfadíszítés is. Természetesen a gyerekek találkozhatnak a nyuszikkal és bárányokkal, sőt a most született kicsinyeikkel is, és meg is simogathatják azokat, csakúgy mint a pónikat. 15 órára érkezik a Mesélő Bőrönd nevű társulat, amely Az aranytojás című népszerű, interaktív gyermekműsorát adja majd elő. A húsvéti rendezvényen is jelen lesz Norbi és Tami, akik lufihajtogatással szórakoztatják a gyerekeket, és légvár is várja a mozgásos elfoglaltságokra nyitott csemetéket. A szervezők gondoskodtak az energia-utánpótlásról is, lesz hot dog és vattacukor. Lehetőség lesz vásárfiát is választani a Tündérkert kincseiből a helyszínen. 

Az esemény a sajátos nevelési igényű gyerekek támogatására jön létre az Esőcseppekért Alapítvány rendezésében. De a szervező alapítvány munkatársai mindenkit szeretettel várnak. A gyermekeknek ingyenes a belépés, csak a szüleiktől kérnek jelképes összeget.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában