Steixner

2023.03.04. 15:00

Kézművesmárka-követ, elnök

Balla Tibor

Steixner István (k) bőrműves a kinevezési okmánnyal Fotó: SzE

XXVIII. alkalommal rendezte meg február 25-én a Szakmai Elit.hu magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálát, ahol kinevezést kapott Steixner István 3-szoros Kiemelt Magyar Kézműves Remek-díjas bőrművesmester a Szakmai Elit Kézműves Márkanagykövet, Elnök feladatok ellátására”. 

Vitéz Steixner István bőrműves, a Steixner Leather Art alapítója 29 éve alkot, 10 éves kora óta. Mottója: Kézzel, Szívvel, Lélekkel. Száz százalékban kézzel, prémium alapanyagokból, exkluzív minőségben, egyedi, a megrendelőkkel közösen tervezett használati darabokat készít. A magyar motívumkincsen felül kelta, etruszk, egyiptomi, keleti, ausztrál, indonéz és egyéb forma- és mintakinccsel is dolgozik. A háromszor Kiemelt Magyar Kézműves Remek-díjas, Kiváló Szakember-díjas, Széchenyi vállalkozás fődíjas, Fejér vármegyei értéktáras alkotó idén megalapította másodmárkáját, a Steixner Manufacture-t és a Magyar Szolgálati Alapítvány kurátoraként kezdte meg munkáját, és még magasabb nemzetközi szinteket megcélozva folytatja útját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában