Tudomány

2023.03.10. 10:00

Ismét versenyeznek a Kisbiológusok

ME

1856623885

Fotó: Arunporn Thanapotivirat

A Széchenyi István Gimnáziumnak a természettudományok és sport munkaközössége a 2022/2023-as tanévben immáron 29. alkalommal rendezi meg a Kisbiológusok találkozóját a Dunaújváros és környéke általános és középiskolás tanulói számára március 18-án – olvasható a középiskola felhívásában.

Mint az a versenykiírásban szerepel, a rendezvényre szeretettel várják a biológia iránt érdeklődő diákokat és felkészítő tanáraikat erre a nagy hagyományokkal bíró megmérettetésre. Az egynapos diákkonferencián a tanulók rövid, maximum tízperces előadásaikkal vehetnek részt. A tanulók előadásait szakemberekből, szaktanárokból álló zsűri értékeli a tartalom, az előadásmód és a szemléltetés alapján. A verseny nyilvános, azon nézőként bárki részt vehet. Nevezési díj nincs. 

Az általános iskolás diákok, hasonlóan, mint a középiskolás versenyzők, a természeti értékeink, környezetvédelem; etológia; egészségtan; illetve szabadon választható, biológiához kapcsolódó témákban pályázhatnak a tudományos versenyre.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában