Kiállítás

2023.03.06. 07:00

Hogy az esküvő napján minden tökéletes legyen

Gazdag programkínálattal, számos bemutatóval és főként térségi szolgáltatók sokaságával várta az érdeklődőket a Juharos étteremben szombaton megrendezett Esküvő- és rendezvény-kiállítás. Felkészülés a „nagy napra”, és más családi, illetve vállalati eseményekre.

Szabó Szabolcs

kínálati oldal bőségét jól jelzi, hogy a leendő menyasszonyok több mint száz különböző esküvői ruha közül válogathattak.

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A statisztikák igazolják, hazánkban hagyományosan a nyári hónapokban kötnek a legtöbben házasságot, ez az időszak számít a nagyszabású lagzik, esküvők főszezonjának is. A jegyespárok, akik hamarosan kimondják a boldogító igent, már az esküvőszervezés, -tervezés aktív szakaszában vannak. Számukra, és az esküvői ceremóniát egyelőre még csak tervezgetőknek kívánt segítségül szolgálni a Juharos étteremben szombaton első alkalommal rendezett esküvő- és rendezvény-kiállítás. 

A bemutatókban és színes programokban bővelkedő eseményt két szakmabeli hölgy, Balázsik-Tóth Nikolett a Millefleur Dekor, valamint Huszárné Gyuráki Andrea, a Mandi Dekor vezetője álmodta meg. 

A szervezők: Balázsik-Tóth Nikolett és Huszárné Gyuráki Andrea
Fotós: Szabone Zsedrovits Eniko

– Kisebb, vidéki esküvő-kiállításokon, bemutatókon szakmánként rendre egy-egy szolgáltató kínálatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Bizonyára ez is hasznos, ám a saját tapasztalatainkból is azt szűrtük le, hogy érdemes ezt a kört bővíteni. E napra a Juharosba szakmánként minimum két-három vállalkozót hívtunk meg. Partnereink főként Dunaújvárosban és a szűkebb térségben dolgoznak, és az adott területen elismert szakembernek, szolgáltatónak számítanak. Tehát a kiállítás látogatói egy tágabb képet kaphattak a jelenlegi trendekről, az aktuális kínálatról – mondta el lapunknak Nikolett és Andrea, akiket az árakról is kérdeztünk. 

– Az esküvő- és rendezvényszervezés bizalmi kérdés is. Az itt kiállító partnerek szeme előtt nem a gyorsan bezsebelhető milliók jelennek meg, amikor egyeztetni kezdenek a jegyespárokkal, ügyfelekkel. A legfontosabb, hogy a megbízó minőségi szolgáltatást, terméket kapjon, korrekt áron. Természetesen az inflációs hatás ezen a piacon is érezhető volt az elmúlt hónapokban, ez területeként eltérő volt, de átlagosan 10-20 százalékkal emelkedtek árak. 

Édes élet – az esküvőre készített cukrászati remekek közül is kóstolhattak az érdeklődők Fotó: SzZsE
Fotós: Szabone Zsedrovits Eniko

Bár a kiállításon például több mint száz esküvői ruha között válogathattak a leendő menyasszonyok, emellett ­számos más egyéb, egyre népszerűbb családi, baráti rendezvénnyel kapcsolatban (legyen az lánybúcsú, babanévadó buli, nagyszabású születésnap) is érdeklődhettek a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában