Körbejártuk Dunaújvárost

2023.01.02. 20:00

A legtöbben egészséget kívántak a következő évre

Az év utolsó napjának estéjén hagyományosan családok, kisebb-nagyobb baráti társaságok gyűltek össze, hogy köszöntsék az új esztendőt. A vigadalom mellett azonban a legtöbben értékeltük az elmúlt évet, és fogadalmat is tettünk vagy kívántunk valamit a következőre. Nem hiányoztak ezúttal sem a bulis kiegészítők, a tűzijáték és az asztalról a pirosra sült malac sem. Körbejártuk Dunaújvárost és megnéztük ki, hogyan köszönti 2023-at.

Török Tímea

Melikovszi Imre, Melikovszki Natasa, Csősz Éva, Brandschott Benedek, Ludik Ágnes, Ludik Emma és Ludik Péter Fotók: Laczkó Izabella

Fotó: LI

Elsőként egy Duna-parti családi házba voltunk hivatalosak, ahol a leginkább szomszédokból verbuválódott baráti társaság ünnepelt. Akucs Árpád vendéglátásához Molnár István és Erős Tünde készítette a kemencéjükben a malacsültet. 

Molnár István és Erős Tünde kemencéjében malacsült készült
Fotós: LI

Az Alkotás utcában, Patkós Annamária otthonában egy trombitás és csillagszórós óévbúcsúztatón jártunk, ahol természetesen mindent a gyerekek igényeihez igazítottak ezen az estén. 

A Városháza téren a bulizni induló fiatalok mellett több kisgyermekes családdal találkoztunk, akik a koccintás előtt a szokatlanul enyhe estén sétával ünnepelték a szilvesztert. 

Lili, Annamária, Jenna és Gergő az Alkotás utcában szilvesztereztek
Fotós: LI

Az év utolsó napján a legtöbben értékeljük az elmúlt esztendőt és fogadalmat teszünk, vagy kívánságot fogalmazunk meg az elkövetkezőre. Az általunk megkérdezettek közül senkinél sem maradt ki az egészség, amelyet 2023-ra kívánunk magunknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában