Édes halloween parti

2022.10.29. 13:00

Csokivadászat és koncert Nagyvenyimen

Horváth László

Este kicsiknek és nagyok volt táncos, diszkós halloween program

Kicsiket és nagyokat is remek halloween-móka várta október 28-án, pénteken Nagyvenyimen. A művelődési ház szervezésében „Csokit, vagy csalunk” című program keretében boszorka jelmezekbe öltözöttek szórták az édességet a megjelent nagyszámú gyerek seregnek. A csoki keresésnek meghirdetett esemény ezúttal nagy sikerrel zárult. Ezután a Halloween-porták dekorációi kaptak figyelmet, melyben a legjobb díszítéseket jutalmazták. Öt háztartás jelentkezett a felhívásra. 

Rémisztő dekorációk közül az első helyezett a Zrínyi utca 29.

Ötödik lett a Zrínyi utca 39., negyedik a Földvári utca 13. Harmadikként futott be a Holló utca 5., másodikként végzett a Széchenyi utca 49. Az első díjat a Zrínyi utca 29. nyerte el. A díjat Balogh Domink vehette át. Az estébe hajló rendezvény zenés, táncos programmal folytatódott, melyben a DJ lemezlovasok mellett Essemm rapperrel is találkozhattak a rajongók. A programokat vállalkozók, a művelődési ház, valamint a Nagyvenyim és Térsége Fejlesztési Alapítvány felajánlásai támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában