Nagykarácsony

2022.08.04. 16:00

Nyílt napra várják a gyermekeket

Az Esőcseppekért Alapítvány augusztus első hetében tábort szervez SNI-s gyerekeknek, amelynek a helyszínei: Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert és MaNoKa-tanya Lovascentrum.

Török Tímea

Fotó:illusztráció

Fotó: Shutterstock

Több más program mellett az érintett gyermekek és kísérőik ellátogatnak majd a daruszentmiklósi Várnai nandu- és fürjészkertbe is. De egész héten gyógypedagógiai szakemberek irányítják a táboréletet, akik célzottan a gyerekeknek szánt speciális programokat állítottak össze, hogy szórakoztasson és persze fejlesszen is egyszerre. 
A tábor utolsó délutánján az alapítvány támogatására a MaNoKa-tanyán különleges és nyilvános rendezvényt szerveznek, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Hallósy Botond és Szopori Zsolt csikósbemutatót tartanak, valamint Boni Linda is jelen lesz a Levendulás Tündérkert képviseletében kézműves termékeivel. A bemutató után bárkinek lehetősége lesz kipróbálnia magát lóháton. 
Az előző sikerére való tekintettel a nyitott és ingyenes pénteki programra 16 óra 30 perctől várják az érdeklődőket.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában