Rácalmás

2022.08.02. 14:00

A zene és a gasztronómia csalogatott ki a tóhoz

Török Tímea

Fotó: LI

A népszerű Randevú a tónál sorozat második találkájára július 30-án, szombaton várták a helyieket a Millenniumi parkban lévő tónál. 
Kora délután még úgy tűnt, hogy a frissítő zápor nem fogja a rendezvény helyszínét sem elkerülni. Ezért a meghirdetettől eltérően 16 óra helyett csak 17 órakor kezdődtek a programok, de végül az időjárás megviccelte a szervezőket, és egyetlen csepp eső sem esett. 
A Millenniumi park talán a legkedveltebb és egyben a legnagyobb közösségi parkja Rác­almásnak. A 2017-es átadása óta az önkormányzat folyamatosan fejleszti. Így igyekszik az önkormányzat beépíteni a városka életébe a kikapcsolódás, a sport, kultúra helyszíneként a parkot. Ennek megfelelően egy szürke hétköznap is sokan vannak a tó körüli sétányokon. Az ilyen különleges hétvégéken pedig még inkább hatványozott a látogatottság. 
A színpadon négy különböző program várta az érdeklődőket. A rendezvény kezdésként a George & ­Friends formáció szórakoztatta a rácalmási közönséget másfél órán keresztül, majd Cosplay Jégvarázs-buborékshow következett. 
18 óra 30 perctől Kató néni konyhájával ismerkedhettek meg a vendégek, ahol a gasztronómiát Ihos József humoros történetei fűszerezték. 
Zárásként pedig Room Service – Bryan Adams Tribute Band lépett színpadra. A rendezvény idején a gyermekeket légvár is szórakoztatta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában