Fesztivál

2022.07.29. 16:00

Deák Bill Gyula lemondta a FEZEN-fellépését

Habár kedden egy úgynevezett köszönőnappal kedveskedtek a szervezők azoknak a fesztiválozóknak, akik a pandémiás helyzetben sem váltották vissza bérletüket, a kapuk valójában csak szerdán délután nyíltak meg a FEZEN-re érkezők előtt Székesfehérváron.

duol.hu

Bill Kapitány nem beteg, de tart a nagy hőségtől

Fotó: MW-archív

Szerdán a tervek szerint 15 órakor lett volna esedékes a kapunyitás, ám ahogy az lenni szokott, Murphy mindig dolgozik, a technika pedig nagy úr, és ha szembeszáll az emberrel, akkor bizony meg kell vele küzdeni. Ezután az intermezzo után elérkezett a pillanat, amire mindenki várt, és elhangzott az a bizonyos mondat, amellyel hivatalosan is kezdetét vette a jubileumi FEZEN, mégpedig az, hogy „engedhetitek őket!” Mindenki izgatottan vette át a karszalagját, az önkéntesek pedig sürögtek-forogtak, hogy minél gördülékenyebb legyen a beléptetés. Innentől kezdve pedig mindenki boldogan kérte ki az első italát, kortyolt bele a jó hideg sörbe, és indult el, hogy körbejárja a fesztivál területét. Szó ami szó, hivatalosan is elkezdődött a négy napon át tartó bulizás Fehérváron! 

Aktuális hír, hogy Deák Bill Gyula, aki pénteken kora délután lépett volna fel a fesztiválon a várható nagy hőségre hivatkozva lemondta a bulit. – Nagyon sajnálom, hogy ilyen hírt kell hoznom, de a péntek délutáni (16.30) FEZEN-koncert a nagy meleg miatt elmarad, lemondtam – tette közzé közösségi oldalán Bill. A bejegyzésből kiderül, aggodalomra nincs ok, a zenész nem beteg, de mivel rajongóival még sokszor szeretne bulizni, a saját egészsége érdekében – akár 37 Celsius-fokot is jósolnak aznapra – inkább a lemondás mellett döntött. A szervezők posztja alapján a Deák Bill Blues Band helyett ebben az időpontban a Kalapács lép majd színpadra. Több mint 100 fellépő közel 20 külföldi produkcióval érkezik a jubileumi FEZEN-re. Köztük lesz a fesztivál történetének egyik legnagyobb metálfellépője, a Nightwish. De visszatér a Scooter, és idén nyitott a FEZEN az elekt­ronikus irányzatok felé is. Egy minifesztivál lesz a fesztiválban, hiszen a pénteki napon az egyik nagyszínpad a Total Dance Festivalé lesz. Több mint 3 órányi slágeregyveleg olyan előadótól, mint az Eiffel 65, Mr. President, Alice DJ, DJ Sash vagy a La Bouche (Forrás: feol.hu) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában