oktatás

2021.12.18. 15:34

ERASMUS+ disszeminációs nap a Lorántffyban

A Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium a közösségi oldalán számol be a részletekről:

- December 11-én, szombaton egy Erasmus+ rendezvény keretében sikeresen megtartotta információs napját az Erasmus+ csapatunk. Hamarosan lezárul a Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium Erasmus+ KA1 pályázata, melynek címe „Innovative and positive school”. 

Két tanárunk dolgozott együtt a programban, és vett részt külföldi képző intézetek által nyújtott kurzusokon. A programunk célja a tanári és a tanulói jóllét, az iskolában átélt pozitív élmények, örömérzet és tapasztalatok erősítése, továbbá, hogy a tanárok szakmai kompetenciája tartalmazzon gazdag módszertani repertoárt, amellyel képesek a tanulók kritikus és kreatív gondolkodását fejleszteni, és képesek legyen kiválasztani, illetve alkalmazni a megfelelő segédanyagokat a sokféleség kezeléséhez. 

Mindkét résztvevő tanárunk úti célja Spanyolország 🇪🇸 volt. December 11-én mindketten személyesen meséltek külföldi kurzusaikról, ezzel is átadva a kint szerzett tudás egy részét, illetve népszerűsítve az Erasmus+ projekteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában