Dunaújváros

2021.12.02. 11:00

Ajándékot a cipősdobozokba!

Az önkormányzat és az Útkeresés Segítő Szolgálat akciója

Agárdy Csaba

Barta Endre és Müller Bernadett a sajtótájékoztatón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Barta Endre, humán ügyekért felelős alpolgármester tartott sajtótájékoztatót Adni jó címmel kedden délután a Városháza téren.

– Sajnos sok a nélkülöző, szegény ember, nekik szeretnénk segíteni az adventi időszakban. December tizenkilencedikére ételosztást szervezünk a Városháza téren, de a vírushelyzet miatt csomagolva, elvitellel tudjuk megoldani. Adománygyűjtés is lesz, ami az Útkeresés Segítő Szolgálattal közös akciónk. Gyerekeknek, időseknek, egyedülállóknak, rászorulók helyzetén próbálunk javítani. Több vállalkozó is mellénk állt, akik komoly segítséget jelentenek.

Müller Bernadett, az Útkeresés Segítő Szolgálat intézményvezető-helyettese elmondta, a cipősdobozokba tartós élelmiszert, édességet, higiéniai felszerelést várnak. Természetesen nagyon örülnének a mesekönyveknek, a színezőknek, játékoknak, íróeszközöknek, iskolai felszereléseknek is. Müller Bernadett kiemelte, hogy az utóbbiak esetében a dobozokra az ajándékozók írják fel, hogy milyen korú és nemű gyereknek való az ajándék.

Barta Endre és Müller Bernadett a sajtótájékoztatón
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában