jeles, példás, kitűnő

2021.06.18. 07:00

Színötös tanulók, szülők figyelem!

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu idén is meghirdeti a Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat a Dunaújváros és a környező települések általános iskolás tanulóit, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, s büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

duol.hu

Jelentkezni kizárólag a www.duol.hu/szinotos internetes oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével, és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők. Az űrlap a duol.hu-n elérhető, a jelentkezési határidő: 2021. július 10.

A színötös tanulók portréit a duol.hu-n, valamint a nyomtatott Dunaújvárosi Hírlapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, azon kitűnő tanulók fotói, mely a Dunaújvárosi Hírlap július 14-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Legyünk büszkék rájuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában