Hallgassa élőben!

Színötös tanulók, szülők figyelem!

A Dunaújvárosi Napló és a duol.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás, dunaújvárosi és környéki (Rácalmás, Kulcs, Perkáta, Adony, Nagykarácsony, Mezőfalva, Előszállás, Daruszentmiklós, Baracs, Kisapostag és Dunaföldvár településeken élő) tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével lehet. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők.

A jelentkezési határidő: 2021. július 10. 14.00

A színötös tanulók portréit hírportálunkon, valamint a megyei napilapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, azon kitűnő tanulók fotói, mely a Dunaújvárosi Hírlap július 14-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Legyünk büszkék rájuk!