jótékonysági akció

2021.05.15. 20:00

Gyereknapi adományozás az újvárosi bölcsődéknek

Újabb jótékonysági akciót szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület!

duol.hu

Az alábbi tájékoztatást juttatták el szerkesztőségünknek:

Most a dunaújvárosi bölcsődék lurkóit készülünk megajándékozni hű partnereink, csapataink és a város lakói segítségével gyermeknap alkalmából!

Gyermekeink legtermészetesebb megnyilvánulása a mozgás. A mozgás öröme, a mozgáskoordináció fejlesztése a kicsik szellemi fejlődését segíti elő.

Ebben a ­tevékenységben szeretnénk támogatni a bölcsődék pöttöm lakóit, hiszen képzésükre nagy hangsúlyt fektetnek városi intézményeink. Dunaújvárosban összesen 5 tagintézmény (bölcsőde) 30 csoportja, tehát több, mint 320 gyermek részesülhet a sportszerek mellett különböző – fejlesztést segítő – eszközökben, felajánlásokból!

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy csatlakoztok jótékonysági akciónkhoz, kérjük, jelezzétek felénk segítségeteket! Legyen az sportszer vagy éppen támogató összeg, amelyet összegyűjtve a teljes összeget a megfelelő eszközökre fordítanánk és közösen adnánk át gyermeknap alkalmából, 2021. május 31-én a dunaújvárosi intézményeknek.

Kérjünk, keressétek Nagy Zsuzsannát a +36-20/333-6876-os vagy Balogh Katát a +36-30/629-1717-es telefonszámon, vagy írjatok e-mailt ([email protected]) a támogatásokról!

Varga Anna Éva intézményigazgató, Petrás Gábor és Nagy Zsuzsanna a megbeszélésen Fotó: DLSZ

Az eddig csatlakozott támogatók: Bronz Kávézó és Lottózó Dunaújváros, KGYD, Autószerviz, MPRINT Dekorációs és Grafikai Stúdió, Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, Decathlon sportáruház, Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete, Hegedűs Tibor, Carissa Sportegyesület, Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

Varga Anna Éva intézmény­igazgató elmondta: – május 11-én megkeresett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor valamint munkatársai abból a célból, hogy jótékonysági adománygyűjtést kezdeményeznek a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros intézmény öt tagbölcsődéjének javára. A megkeresésnek nagyon örülünk, hiszen a felajánlásból bölcsődei fejlesztőjátékok és sport­eszközök beszerzését biztosítja a DLSZ a három év alatti bölcsődés gyermekek javára. E nemes kezdeményezéshez, jótékonysági adománygyűjtéshez várjuk a városlakók, üzletek, civil szervezetek felajánlását. A befolyt összegből vásárolt eszközök, játékok a gyermeknapi rendezvény alkalmából kerülnek átadásra. A kezdeményezést és felajánlást az intézmény minden munkatársa és a bölcsődés kisgyermekeink nevében nagyon szépen köszönjük.

Petrás Gábor DLSZ-főtitkár a következőket mondta az akciójukról: – szövetségünk gyermeknap alkalmából – partnerei segítségével – egy újabb jótékonysági akcióra hívja a város lakóit, civil szervezeteit, vállalatait, hogy közösen próbáljuk meg sport- és fejlesztőeszközökkel bővíteni a dunaújvárosi bölcsődék eszköztárát, hogy minél jobb lehetőségek között nevelhessék a kisgyerekeket a bölcsődei dolgozók. Szerencsére a szövetség több partnere is jelezte támogatását, így már biztos, hogy az idei gyermeknap alkalmával átadásra kerülnek bizonyos sporteszközök, de természetesen még várjuk a támogatókat, hogy minél több ajándékkal lepjük meg a városi bölcsődéket és természetesen az ott lévő kisgyermekeket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában