Önnek ajánljuk

2021.05.13. 07:00

A házassági évfordulójukon nem várt meglepetés érte őket – frissítve

Szondi Miklós és felesége, Zsóka a tizenharmadik házassági évfordulójukon találtak egy palackpostát. Benne egy kedves üzenettel. Keresik a feladókat!

Kállai Félix

Szondi Miklós és családja

Miklós így mondta el a történteket a szerkesztőségünknek:

- Május 10-én van a házassági évfordulónk, ez a tizenharmadik közös évünk. Három gyermekünk van. Bár már megünnepeltük az évfordulót múlt hétvégén, úgy döntöttünk, hogy egy nyugodt kellemes sétát teszünk Duna-parton a gyerekekkel ezen a szép napon. Soltiak vagyunk és a kalimajori területen – ahol a nagyszüleim éltek régen – sétáltunk, amikor megpillantottam egy befőttesüveget. Nem is gondoltam, hogy palackposta, azt hittem szemét, ezért vettem fel, hogy kidobjam, ne csúfítsa a Dunát. Ekkor vettük észre, hogy papír van benne. Izgalommal nyitottuk ki a palackpostát. Benne egy kedves üzenetet találtunk Gerdától és Vivitől, akik Dunaújvárosban bocsátották útjára a palackpostát.

Ez állt benne: Szia, kedves levél olvasó! Kívánom neked, hogy legyél szerencsés és boldog. Legyen szép napod!

A levélben a feladás dátuma is szerepelt, 2021. április 5., tehát több mint egy hónapot utazott a levél, hogy pontosan ezen a napon megtaláljon bennünket.

A palackpostát mi is vízbe dobtuk, hogy más is örülhessen neki.

Szeretnénk megtalálni az üzenet feladóit, mert szeretnénk megköszönni nekik a jókívánságot és, hogy igazán emlékezetessé tették a házassági évfordulónkat!

Szondi Miklós és családja

Frissítés: Megvannak a feladók!

Talán még emlékeznek olvasóink arra az emlékhajóra, amelyet egy dunaújvárosi horgász fedezett fel a Dunán. Akkor a közösségi oldal megosztásai révén megtaláltuk a feladót is. Most is ilyen sikerben reménykedve osztottuk meg a palackpostás történetet. Ennek köszönhetően egy nap sem telt el, máris eljutott a hír a feladókhoz.

A palackposta üzenete

Mudri Vivien és Fürész Gerda elmondásuk szerint ugyan reménykedtek benne, hogy jókívánságuk eljut valakihez, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy pont egy házaspár találja meg, aki aznap ünnepli a házassági évfordulóját. Így lett szép és kerek a történet, hiszen az egymásra találás meglepetés, öröm volt a feladóknak és a címzetteknek egyaránt.

Gerda és Vivien a Dunánál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában