szavazás összesítő

2021.03.08. 11:00

Olvasóink nagy része már szeretne nyaralni idén

Ön elkezdte már tervezni az idei nyaralását – kérdeztük olvasóinktól. Szavazás összesítőnk következik.

duol.hu

Sándorfalva 2020.07.21. Nádastó szabadidőpark strand Fotó: Török János (TJ) Délmagyarország

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Török János

A koronavírus mindannyiunk életét megváltoztatta immáron egy éve. Tavaj nyáron enyhült a pandémiás helyzet, így legtöbbünk kihasználta a jó időt és nyaralni ment.

Most tavasszal a harmadik hullám elején vagyunk. A Britt mutásnak köszönhetően drasztikusan emelkedik a napi fertőzések száma. Ez a mutáns nagyobb arányban, azaz könnyebben fertőzi meg az embereket.

Bár a Magyarországon elkezdett vakcináció reménnyel kecsgtet a vírus legyőzése terén, ennek megvalósulására még várnunk kell a nyájimmunitás eléréséig.

Múlt héten ennek fényében kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink elkezdték-e már tervezni a nyaralásukat.

A bezártság és a megszorítások miatt mindannyian feszültebbek vagyunk. Szeretnénk már kipihenni a pandémiás fáradalmakat. Ezért nem csoda, ha a válaszadók 54%-a vágyik a nyaralásra. Ebből 21%-uk már le is foglalta a nyaralását. 33% még ugyan nem foglalta le, de bizakodó a nyári időszakkal kapcsolatban és szeretne végre kikapcsolódni.

A válaszadók 20%-a korainak tartja ezzel a kérdéssel foglalkozni és 16% gondolja úgy, hogy a járványhelyzet miatt elmararadnak a nyaralások.

Bárhogy is történik, már szükség lenne egy alapos, minden bajt felejtő kikapcsoló nyaralásra és pihenésre. Reméljük hamarosan eljön majd ez az időszak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában