Informatika Korszerű Technikái

2020.10.25. 16:00

Online konferenciát tart a Dunaújvárosi Egyetem

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Dunaújvárosi Egyetem az idei évben is megrendezi multidiszciplináris területet felölelő konferenciáját, mellyel a Magyar Tudomány Ünnepe országos rendezvénysorozathoz is csatlakozik.

uniduna

Forrás: Shutterstock

Az Informatika Korszerű Technikái konferencia 2020. november 9-én és 10-én online kerül megrendezésre a Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézetének szervezésében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából.

Konferencia mottója:

„Jövőformáló tudomány”

„Fenntarthatóság és digitalizáció”

A konferencia időpontja: 2020. november 9-10.

A konferencia helyszíne: online

Online konferencia linkje: később kerül meghatározásra

Program: később kerül meghatározásra

Tervezett Szekciók:

1. Geometria

Szekció elnök: Dr. Joós Antal Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Szenzorfúzió és irányítás robotikai alkalmazásokban

Szekció elnöke: Odry Ákos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3. Cognitive InfoCommunications (CogInfoCom) –

Szekciószervező elnök: Dr. Katona József (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), szekciószervező társelnök: Dr. Kővári Attila (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)Levezető elnök: Dr. Katona József

4. Környezeti fenntarthatóság

Szekció elnöke: Dr. Szabó István Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

5. Tanulási folyamatok eredményességének elemzése és előrejelzése Moodle machine learning modellek alkalmazásával

Szekció elnöke: Dr. Fauszt Tibor Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

6. Informatikai biztonsági kutatások

Szekció elnöke: Dr. Leitold Ferenc Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

7. Informatikai biztonság a gyakorlatban

Szekció elnöke: Dr. Király Zoltán Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A konferencián történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció határideje: 2020. november 2.

További részletek a Dunaújvárosi Egyetem honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában