Hard Dog Race

2020.10.30. 08:00

A vírus miatt elmaradt, de most megrendezik

A Hard Dog Race Not Just Run – Fuss velünk egy jó ügyért futamát tavasszal rendezték volna meg, de a járványhelyzet miatt a szezonnyitót el kellett halasztani. Hosszas egyeztetés és várakozás után a futamot szezonzáró eseményként október 31-én szombaton bonyolítják le Dunaújvárosban.

duol.hu

Bár a Hard Dog Race neve egyet jelent a kutyás akadályfutással, a verseny szellemiségéhez méltóan minden évben megrendeznek egy akadályok nélküli futást is, ahol a figyelem a jótékonyságra, egy nemes cél támogatására irányul. A Not Just Run futamon nem az akadályoké a főszerep, a teljesítménynek azonban komoly tétje van. A nevezési díj egy részével a versenyzők ugyanis egy-egy jó ügyet, nonprofit szervezetet vagy alapítványt támogatnak. A 2020-as Not Just Run futam fókuszában egy zöldebb és élhetőbb jövőért, egy megújuló környezetért futnak a kétlábú és négylábú versenyzők. A 2020-as Not Just Run a 10 millió fa projektet támogatja, amelynek célja, hogy a legrövidebb időn belül tízmillió fát ültessen egy környezettudatos közösség segítségével Magyarországon. A HDR Not Just Run versenyen felnőtt, junior és csapat kategóriában lehet nevezni. Egyik távon sincs szintidő, így kezdők és hobbifutók is indulhatnak.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában