Dunaújvárosi Egyetem

2020.07.31. 10:00

Lehetőség a régió lakosságának- ingyenes nyelvi képzés

A Dunaújvárosi Egyetem a vírus okozta változások ellenére sem feledkezik meg hallgatói és leendő hallgatói fejlesztéséről, így nyáron újra kezdetét veszi az ingyenes angol nyelvtanfolyam az egyetemen. 

duol.hu

Fotó: pixabay

A Dunaújvárosi Egyetem számos szolgáltatásával kívánja leendő, valamint felsőoktatási szakképzéses hallgatóiból kihozni a maximumot, hogy egyetemi éveik alatt is sikeresek legyenek.

A résztvevőknek nyolc – tíz fős csoportokban, 60 órás képzéssel, heti 2x2 óra intenzitással a Dunaújvárosi Egyetem campusán és digitális online formában lesz alkalmuk teljesen díjmentesen fejleszteni meglévő tudásukat. Az elmúlt években számos tanfolyamot indítottak, melyeknek sikerességét jól mutatja, hogy a kurzuson résztvevő személyek nem sokkal a végzést követően örömmel jelezték az oktatóknak, hogy sikeres nyelvvizsgát tettek.

A felvétel és a csoportok kialakítása az előzetes szintfelmérő és a jelentkezési sorrend alapján kerül kialakításra.

A jelentkezést a [email protected] e-mail címre várják. A tanfolyamok kezdéséről és az időpontokról a jelentkezőkkel később egyeztetnek majd!

Regisztrációs határidő: 2020. augusztus 5. 23:59

A felkészítőre nem csak a középiskolás, gimnáziumos tanulókat várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában