Falatozás és sport

2020.07.26. 13:00

Közösségi programokat szervez a mozgáskorlátozott egyesület

A koronavírus okozta megszorítások után jól esik egy kis kikapcsolódás. Ezért a dunaújvárosi illetőségű Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete (MEEE) két szabadtéri rendezvényt tart augusztus első két szombatján, amelyre várják az egyesületi tagokat, valamint az érdeklődő sorstársakat.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: pixabay

Szabadtéri piknik

A tavalyi évben két alkalommal megrendezett szabadtéri piknik sikerén felbuzdulva, idén is megrendezi az egyesület a grillpartiját. Dunaújvárosban a Barátság városrészben lévő felső Duna-part szabadtéri tűzrakóhelynél találkoznak az egyesület tagjai 2020. augusztus 1-én, szombaton 10 órakor. A csekély, mindösszesen 200 forintos részvételi díj biztosítja a finom egy tál ételt. A szabad programon a sorstársak jó társaságban tölthetik el ezt a napot egymás között. A jelentkezéseket Klics Györgyné várja a 0625/ 58-38-199-es telefonszámon 2020. július 29-ig.

Boccia verseny

Fotó: shutterstock / illusztráció

A Boccia kedvelt versenye a mozgáskorlátozott embereknek, hiszen könnyed szórakozással ígér nem túl megerőltető sportolást. Talán emiatt is választotta az egyesület ezt a mozgásformát. A paralimpiai sportág helyi követői a Munkás Művelődési Központ (MMK) udvarán találkozhatnak 2020. augusztus 8-án, szombaton 9 és 12 között. A jelentkezők számától függően egyéni, páros, körmérkőzéses vagy kieséses rendszerű verseny kerül lebonyolításra, amelyet oklevéllel díjaznak a szervezők. A versenyre Dzjadiga Nellinél lehet jelentkezni a +3630 397 87-45-ös telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában