Virágos Dunaújvárosért

2020.07.29. 12:00

Csütörtökön lejár a nevezési határidő!

Idén már huszonegyedik alkalommal hirdette ki az önkormányzat a Virágos Dunaújvárosért elnevezésű versenyt.

Brousil Csaba

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros

Ebben az évben is nyolc kategóriában várják a nevezéseket. Ezek az alábbiak: A legszebb közterületi lakossági előkert, a legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély, a legszebb lakosság által virágosított erkély, a legszebb lakosság által virágosított közterületi virágláda, a legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat, a legszebb családi házas előkert, a legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat, a legszebb lakossági balkonkert/erkély fűszerkert.

A verseny keretében a legszebben virágba borított ablakokat, erkélyeket, családi házak, üzletek, intézmények előtti előkerteket, lakosság által gondozott előkerteket keresik és díjazzák.

A nevezési határidő vége vészesen közeleg: július 30-ig lehet leadni a város hivatalos honlapjáról – www.dunaujvaros.hu – letölthető nevezési lapokat, amelyeket a [email protected] elektronikus levélcímre kell beküldeni, mellékelni kell legalább egy fotót is az adott virágosított területről. (Elektronikusan is beküldhető, maximum 10 darab fénykép.) A nevezési lapon nevet, lakcímet, telefonos és e-mail-es elérhetőséget kell megadni, és meg kell jelölni azt a kategóriát, amelyben a jelentkező indulni kíván.

A nyolc kategóriában az első három helyezettet díjazzák, de különdíjakat is osztanak a szervezők több színvonalas virágosított helyszín esetén.

Fontos megjegyezni, hogy egy virágosított helyszínről csak egy pályázat nyújtható be. A helyezésekkel és a díjazásokkal kapcsolatosan a szervezők utólagos reklamációt nem fogadnak el.

Az eredményhirdetésre várhatóan ez év októberében kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában