Tartalmas, kreatív

2020.05.28. 09:00

Élményalapú agytornák és kikapcsolódás

Az elmúlt napokban biztossá vált, hogy az előttünk álló nyári szezonban is megrendezhetők lesznek a táborok. Tartalmas időtöltést kínál az élményalapú, játékos programozó és digitális táborok sorát felvonultató, nemzetközileg is elismert Logiscool, amely a korábbi évekhez hasonlóan Dunaújvárosban is elérhető az általános és középiskolás diákok számára. A nyári programokról a Logiscool Dunaújváros vezetőjével, Verasztó Orsolyával beszélgettünk:

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros

Verasztó Orsolya a Logiscool dunaújvárosi vezetője
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Az idei tábori sorozatunk június 22-ével indul, és már javában várjuk a jelentkezőket. Lesznek félnapos és egész napos táboraink. Az élményalapú fejlesztésre, tudásátadásra helyezzük a hangsúlyt. A Logiscool táborai egyszerre kínálnak tartalmas kikapcsolódást és olyan informatikai-digitális tudást és tapasztalatszerzést, amely a mindennapi életben és az aktuális tanulmányok során is remekül alkalmazható, felhasználható. Az úgynevezett egész napos és a félnapos táboraink szakmai, oktatási programjai is a Dunaújvárosi Egyetem C épületében zajlanak majd. A különbség a két tábortípus között annyi, hogy az egész napos táborokban a délelőtti programozás mellett a változatos szabadidős programokkal is készülünk a diákoknak: sport, szórakozás, kaland, hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg más izgalmas lehetőség várja őket. Célunk továbbá, hogy a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk tornáztatása mellett figyelünk arra is, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek. A nap másik felében tehát az önfeledt játéké és a szórakozásé a főszerep. Érdemes megemlíteni, hogy a félnapos délelőtti táborok 9 órától, amíg a délutániak 13.30-tól kezdődnek majd, szintén a fent említett egyetemi helyszínen. Ami a táborok tematikáját illeti, kínálunk programozó, robotika, Minecraft és digitális táborokat is; a teljes paletta a logiscool.com oldalon található. Munkatársaimmal arra törekszünk, hogy az előttünk álló nyári hónapokban is értékteremtő kikapcsolódást biztosítsunk a minket választó 7 és 18 év közötti korosztálynak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában