A kávézás összehozza a munkatársakat

2020.05.08. 08:00

Kezdeményezésük nem a problémákról szól, hanem a gőz kiengedéséről

Arth Imre, a Carissa Virágüzletek tulajdonosa ma 10 órakor nyújt lehetőséget a nagyszerű kórházi dolgozók számára egy kis kávézásra, egy kis lazulásra a feszes és nem utolsósorban veszélyes munkavégzés közepette. Ez már a negyedik alkalom lesz, amikor így kedveskednek.

duol.hu

Dunaújváros

Tóth Imre, a Carissa Sportegyesület elnöke elmondta, hogy a tulajdonos ötletét azonnal kivitelezték, amint jelezte ezt a szándékát, hiszen egyrészt technikailag minden adott volt (ugyanis rendelkezésre áll a Carissa remek kis kávéskocsija), másrészt végre egy olyan kezdeményezést sikerült megvalósítani, ami nem feltétlenül az egészségügy most tapasztalható problémáiról, nem a koronavírusról, hanem éppen ellenkezőleg: a gőz kiengedéséről, egy nyugodt párperces kis szünetről szól.

A Szent Pantaleon Kórház dolgozói nagyon örültek az akciónak, vidáman, jó kedvvel fogadták a kávés fiúk kedves szavait.

Ez már a negyedik alkalom lesz, hogy ilyen módon kedveskednek

A sikeres akció eredetileg két héten keresztül kedden és pénteken zajlott volna, azonban a pénteki május elseje miatt az első hét keddre és csütörtökre módosult. Arth Imre és Tóth Imre természetesen a szabályokat betartva, előzőleg a szűrésen átesve, maszkban tevékenykedtek.

Az illatos nedűt bravúros ügyességgel állította elő Arth Imre, mint egy igazi barista. A helyben frissen darált kávéból sok-sok kapucsínót, hosszú és rövid kávét készítettek, amit az ápolók, az orvosok, a műtősök, az egészségügyi takarítók, de még a biztonsági emberek is jóízűen fogyasztottak. Ezt cukormentesen ihatták, vagy éppen cukrozott fahéjjal, kakaóval, tejjel, édesítőszerrel, barna vagy hagyományos kristálycukorral ízesíthették.

A kávézás azon kívül, hogy jó dolog mindig össze is hozza egy kis beszélgetésre a munkatársakat, az ismerősöket és a kevésbé ismerősöket is. A megkérdezett dolgozók nagyon jónak és hasznosnak tartották ezt a kezdeményezést, azt pedig már megszokhattuk, hogy a Carissa mindig nagyszerű ötletekkel jelentkezik, ha segítségről van szó. Így lesz ez ma is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában