szponzorált tartalom

2020.05.15. 10:39

Csomagküldés a DPD-vel! Mit érdemes tudni róluk?

Ma már számos futárcég közül választhatunk, ha csomagot szeretnénk feladni, ugyanakkor van néhány piacvezető szereplő, akikkel biztosan nem lövünk mellé. A DPD több évtizedes múlttal rendelkezik, megbízható és gyors futárszolgálat. Nézzük részletesebben, mit érdemes róluk tudni!

A futárszolgálatról

A DPD története a 70-es évekig nyúlik vissza, a Deutscher Paketdienst, majd Dynamic Parcel Distribution nevű cég már 18 országban van jelen, Magyarországon 2003 óta van. Piacvezető szerepét az is jelzi, hogy nemzetközi szinten, közúti kiszállítással naponta akár 5 millió csomagot kézbesítenek a futárok. A cég filozófiája figyelemre méltó, ugyanis sokat tesznek a környezetvédelemért és a fenntarthatóságért. Emiatt igyekeznek csökkenteni a közúti szállításból adódó szén-dioxid-kibocsátást különböző karbonsemleges megoldásokkal, autóikat környezetkímélőbbre cserélik, de raktárak és telephelyek kialakításánál is ügyelnek a környezet megóvására.

Háztól házig szolgáltatás

A DPD-t a háztól házig való szolgáltatás miatt is érdemes választani, mivel ezáltal otthonunkat el sem hagyva intézhetjük a csomagfeladást. A futár az otthonunkban felveszi a csomagot, majd azt a címzett otthonában adja le. Ezzel időt spórolhatunk meg, hiszen nem kell a küldeményért elfáradni és cipekedni sem.

A futár megrendelése is online történik, a Csomagnet.hu weboldalán akár regisztráció nélkül is. Ugyanakkor regisztráció esetén a csomag hosszabb útnál is nyomon követhető, továbbá a következő rendelésnél nem kell újra megadni az adatokat, mivel a rendszer azokat megjegyzi, így megint csak időt spórolhatunk.

Kedvező árak

A DPD kedvező árakkal dolgozik, ez nem is kérdés, ugyanakkor ha a Csomagnet.hu weboldalán rendeljük meg a szolgálatatást, még jutányosabb csomagküldési díjjal számolhatunk. Akár online kalkulációt is végezhetünk: csupán a csomag paramétereit kell megadni, úgymint a küldemény típusát, a hosszát, szélességét, súlyát és magasságát. Meg kell adni a feladó helyét is, ahol a futár a küldeményt felveszi. A Csomagnet.hu-n már nettó 1031 Ft-ért vásárolhatunk csomagküldési szolgáltatást belföldön!

Gyors kézbesítés, egyszerű és biztonságos fizetés

A DPD a csomag felvételét követő 48 órán belül vállalja a csomag kiszállítását. A fizetés biztonságos módon történhet online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással, de lehetőség van utánvétes fizetésre is, ebben az esetben hét munkanapon belül utalja vissza a cég a megadott bankszámlára a szállítás és/vagy a csomag ellenértékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában