összeállítás

2019.12.06. 19:00

A hét legolvasottabb cikkei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

Fotó: Pixabay

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/busz-menetrend-dunaujvaros-helyi-jarat-3117849/

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/holttestet-talaltak-nagylokon-3124287/

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 29-én 4 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nagylókon egy férfi holttestet találtak. Az esettel összefüggésben három személlyel szemben merült fel büntetőjogi felelősség, ezért őket a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. A haláleset bekövetkezésének körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/a-rudasban-megorzik-nikolett-emleket-es-az-eletszemleletet-3132636/

Sport és fotó címmel nyílt kiállítás tegnap délután a Rudas iskola aulájában Horváth Nikolettnek, az iskola három éve elhunyt diákja emlékének ajánlva.

A tárlat mottója egy Kalimonasz-idézet volt: „Minden, ami létezik, benned él, A föld, a csillagok, az óceán. Te is benne élsz a fák leveleiben, A madarak dalában. Ott vagy minden emberben, A szél suttogásában. Hát szeresd. Hiszen ha őket szereted, Magadat szereted.”

A tárlatnyitó megindító közjátékaként Horváth Nikolett életképeiből összeállított válogatást vetítettek le, amelyen még sikeres, mosolygó kézilabdás diákként ugyanúgy látható volt, mint már kerekes­székbe kényszerült, életéért küzdő betegként.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/felborult-egy-auto-a-havazasban-3128862/

Lesodródott az útról és a vízelvezető árokban felborult egy személygépkocsi december 2-án reggel Csákberény és a Gánt-Csákvár-Zámoly körforgalom között. Az autóban egy nő és egy gyerek utazott, mindketten ki tudtak szállni a járműből. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit, majd egy közeli bekötőútra vontatták.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/teljes-szelessegeben-lezartak-egy-utszakaszt-az-m6-on-3133683/

Felborult egy kisteherautó Dunaföldvárnál.

Letért az útról és oldalára borult egy kisteherautó az M6-os autópályán, Dunaföldvár térségében. Az esethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak és megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/karambol-a-62-es-fouton-perkatanal-3135006/

Összeütközött két személyautó a 62-es főúton Perkáta és Dunaújváros közötti szakaszán. A balesethez a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket.

https://www.duol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/visszafogottabban-termel-a-hankook-3134373/

Az előzetes terveknek megfelelően zajlott le a múlt hét végén a Hankook gyár leállása. Az értékesítés globális visszaesése azonban a rácalmási üzemben is érződik. – írja társlapunk, a Világgazdaság.

Rendben lement a hét végén beiktatott, csaknem háromnapos periodikus leállás a Hankook gumigyártó rácalmási üzemében – erről beszéltek a Világgazdaságnak a cég működésére rálátó források. A termelés újra beindult, ám értesüléseink szerint a dél-koreai menedzsment változtatott a kényszerpihenő előtt érvényben lévő napi terveken: a döntés értelmében a vonatkozó, korábbi számokhoz képest három-ötezer darabbal kevesebb abroncs készül a gyárban. Mindez lapunk információi szerint azt jelenti, hogy most napi 42-43 ezer gumi gördül le a Hankook rácalmási futószalagjairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában