Igényes zenei élmény

2019.07.12. 08:00

Csillagfényes kulcsi esték

Csillagfényes kulcsi esték a Dunán címmel a településen működő, A Jövő Kulcsa Egyesület elnevezésű civil szervezet minden nyáron jó zenékkel megfűszerezett közös szombat estékre invitálja a kulcsi hajóállomásra a zeneértő és -élvező közönséget.

Török Tímea

Most kezdődött a programsorozat, amely már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett, nem csak a településen élők körében.

Az idei első Csillagfényes estén a szervezők jóvoltából igazi zenei csemegében lehetett részünk július 6-án 19 órától, ugyanis a Salty Dog Blues Duo zenélt a Duna-parton lévő gyönyörű közösségi környezetben. Jó társaság, idilli környezet, kiváló zene... – mi más kell a kellemes szombat esti kikapcsolódáshoz.

A Bessenyei Csaba és Molnár Botond alkotta duó zenélt szombaton

A Bessenyei Csaba és Molnár Botond alkotta duót a tavalyi közönségsikerre való tekintettel hívták meg ismét a kulcsi hajóállomásra.

A két zenész gitárral, szájharmonikával és énekkel gondoskodott a nagyérdemű szórakoztatásáról. Repertoárjukban klasszikus country dalok mellett, valódi blues nóták és remek Tom Waits-feldolgozások is szerepeltek, valamint értő zenészekként zenetörténeti különlegességekkel színesítették a szellemes összekötéseket.

Mindenki nagyon jól érezte magát a rendezvényen Fotók: Török Tímea

A varázslatos dunai atmoszféra, a remek muzsika ezen a csillagfényes szombat estén teljes kikapcsolódást ajándékozott a szép számmal megjelent résztvevőknek.

A Csillagfényes kulcsi esték a Dunán elnevezésű rendezvény folytatódik, júliusban 20-án, ezt követően augusztusban 17-én várják majd a kulcsi hajóállomásra a kikapcsolódni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában