utazni jó

2019.07.16. 07:30

A világ egy karnyújtásnyira

Szabó Szabolcs

Debrecen, 2019. április 9. Beszálló utasok. Három új járat indult a debreceni repülõtérrõl, a ciprusi Larnacába, a máltai Vallettába és a spanyol Palma de Mallorcára. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA

Fotó: Oláh Tibor

Fapadoson szállni élvezet, de még inkább felettébb olcsó. Sokak számára a diszkont légitársaságok szárnyalása nyitotta meg a nemzetközi légteret az elmúlt években. Valóban, kis rutinnal tegnap is lehetett úgy repjegyet foglalni mondjuk London-külsőre, hogy abból IC-n Nyíregyházáig sem vonatozhattunk volna el. Hogy e rendszer meddig tartható (gazdasági és/vagy környezeti) értelemben, az több mint kérdéses. A rendszer ugyanis minden statisztika szerint 100+ valahány százalékon pörög. Csak május hónapban az európai viszonylatban közlekedő gépek összesen 52 napot késtek. Lehet, mégis megéri megváltani előre azt a vonatjegyet.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában