Mert adni nagy öröm

2019.03.13. 16:00

A legnagyobb jutalom a gyermekmosoly

A Tündérkert óvoda idei jótékonysági bálján több mint kétszázan táncoltak a legkisebbekért, ezzel is bizonyítva, mennyire fontos gyerekeink, unokáink fejlődésének támogatása.

Horváth László

Az összefogás ereje évek óta biztosítja az intézményeknek, a szülői munkaközösségeknek, hogy az apró növendékekre fordíthassák az önzetlen adakozás formájában megnyilvánuló segítséget. Ebből lesznek a szobai és a kerti játékok, asztalok, székek és egyéb berendezések. Jut belőle a kirándulásokra, színházi és zenei műsorokra, valamint különböző hagyományőrző vagy ünnepi rendezvényekre. És hogy mit kapni cserébe a jótékonyságért? Csillogó gyerekszemeket, szívet, lelket melengető mosolyokat, valamint a mezőfalvi bál alkalmával gyönyörű dekorációs környezetben fellépő óvodáscsoportok remek előadását. Láthattuk a többi között a Micimackó csoport táncát a Csárdáskirálynő betétdalára, a Pillangó csoport esernyős koreográfiáját, a Katicák bogártáncát, a Csigabiga csoport kalózprodukcióját és a műsorblokk végén az est fénypontját az apa-lánya keringőt. Befejezésül pedig igazi meglepetés volt, mikor a Rocky-­anyukák a fiaikkal ropták a rock and rollt. A műsorszámokat betanították: Győriné Varga Edit, Szentpáliné Futó Ágnes, Ortner Nemes Erika, Danczi Gáborné, Bartáné Kolmankó Andrea, Sümegi Györgyné, Kiss Annamária, Kiss Nóra Kinga, Kovács Margit, Kondor Lászlóné, Scheild Erzsébet, Stempely Teréz és Pötör Emese. A különleges és egyben rendkívül látványos dekorációt is az óvoda kollektívájának köszönhetjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában