Krimi

2023.07.19. 16:50

Vallomást tett a fiatal nőt meggyilkoló angyalföldi férfi – döbbenetes dolgot mondott

Beismerte tettét, és egy elképesztő részletet is elárult.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Részletes beismerő vallomást tett az a kedden elfogott férfi, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön egy XIII. kerületi társasházban megölt egy 27 éves nőt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán az MTI tájékoztatása szerint. 

Csécsi Soma elmondta, hogy a rendőrök egy július 13-án késő este érkezett bejelentés alapján találták holtan a fiatal nőt a Véső utcai társasház egyik lakásában. Az idegenkezűség gyanúja azonnal nyilvánvaló volt, a BRFK emberölés miatt indított nyomozást. A látókörükbe került 35 éves férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, és hajtóvadászatot indítottak utána – ismertette a szóvivő.

A rendőrök kedden délben kaptak bejelentést arról, hogy a férfit a harmadik kerületi Római-parton látták, a terület átvizsgálása után elfogták, majd előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

A tettes beismerte a szörnyű gyilkosságot
Fotó: police.hu

A férfi a beismerő vallomásában elmondta, hogy tette után öngyilkossági szándékkal az Északi összekötő vasúti hídra ment, de végül nem ölte meg magát. Ezután egy, az elfogása helyszínéhez közeli romos épületben bujkált.

A szóvivő megdöbbentő tényként közölte, hogy a férfi vallomása szerint a gyilkosság után az esős időjárás miatt visszatért a tett helyszínére, ahol a halott nő feküdt, és magához vett egy esernyőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában