Krimi

2023.06.28. 12:00

Rétesliszt vagy sima? – süteményrecept miatt vágta el ivócimborája torkát egy győri férfi

Vérfürdőbe torkollott a békés iszogatás.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Egy győri borozóban vérre menő vita alakult ki két férfi között még tavaly nyáron. Az egyik férfi annyira ideges lett, hogy hazament egy késért, és leszúrta a vitapartnerét - írja az Origo cikkében.

A férfi törzsvendégként együtt ivott régi ismerőseivel a kocsmában. Egyszer csak az egyikükkel csúnyán összeveszett a tökéletes rétes receptje miatt. Egy tanú elmondása szerint a férfiak a részleteken vitatkoztak, például azon, hogy milyen lisztből és milyen módszerrel kell készíteni az édességet.

A férfi kiabálni kezdett, felment a borozó felett lévő lakásába, fogott egy 11 centiméter hosszú konyhakést, és visszament a kocsmába, hogy megfenyegesse az ismerőst. Ezután a fülétől a légcsövéig átvágta a torkát, majd leült egy székre és végignézte a férfi szenvedését. A sérülthöz a többi vendég hívott segítséget.

Az ügy tárgyalásán kiderült, hogy az áldozat saját magát hibáztatja a támadás miatt. Szerint az ismerőse nem akarta a torkát elvágni, de mivel védekezett, a férfi megvágta. A késelő pedig azt állította, hogy nem tudja felidézni az estét, mert nagyon részeg volt. Csak arra emlékszik, hogy vért látott, és hogy valaki jajgatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában