Bulvár-celeb

2024.02.27. 09:39

Kulcsár Edina babás videójától kiakad a cukiságmérő

Tüneményes, ahogy a pici Amara integet a kamerába!

MW

Kulcsár Edina imádja a gyermekeit

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

Kulcsár Edina a legismertebb influenszer, egyben megosztó személyiség, nem csoda, hogy minden lépéséről tudni akarnak a követői. A nagy népszerűség pedig természetesen sok támadási felületet is adhat, vannak, akik rajonganak  érte, de akadnak olyanok is, akik nem értenek egyet az életstílusával és a nevelési módszereivel. 

Nemrégiben például azért zúdult rá a népharag, mert hatalmas kutyát vásárolt kisgyermekei mellé. Bár sokan támadják Edinát, abban mindenki egyetért, hogy nagyon aranyos gyermekei vannak. 

Edina
Edina Nina lányával 2021-ben egy eseményen
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

A Csutitól született Medox és Nina esetében Edina szinte minden lépésükről posztolt, mostanra azonban már csak ritkán enged betekintést gyermekei életébe. Éppen ezért minden Amaráról megosztott fotó vagy videó nagy érdeklődést vált ki – írja cikkében a Bors.

Edina most egy rettentően cuki felvételt tett közzé Instagram-sztrorijában. Siessen, mert csak 24 óráig látható a videó, amit ide kattintva lehet megtekinteni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában