Foci

2015.06.09. 13:30

Az év legjobb kispályásai

Dunaújváros - A jelöléseket követően a Zeus csoport tíz csapatának vezetői péntekig szavazhatnak a Markó Lajos városi kispályás labdarúgó-bajnokság legjobbjaira.

Gróf András

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos szavazására ezúttal is megérkeztek a jelölések. A listára felkerülő játékosokra lehet szavazni a sportszervezetek vezetőinek. A legjobb játékosra a húszfős listából a szavazásra jogosultak erősorrendben öt főt jelölhetnek a szavazólapon. Az első helyen jelölt öt, a második négy, a harmadik három, a negyedik kettő, az ötödik pedig egy pontot kap. Saját csapatból jelölt játékos helyezéstől függetlenül egy pontot kap. A bajnokság legjobb játékosa a legtöbb pontot elért játékos.

A jelöltek listája: Antal Tamás (Dzsó-Ker FB), Aradi Csaba (Karmacsi Autó), Bartók Simkó Barnabás (Dunabiztos Micro), Boros Gábor (Fejó Therm Kft.), Deimel Dávid (Bianca Trade), Dorogi Viktor (River Plate), Dudás Péter (Akrasz Bau), Kővári László (Karmacsi Autó), Megyesi István (Bianca Trade), Miskovicz Roger (River Plate), Molnár Tamás (Dunabiztos Micro), Prókai Norman (GBB Kft.), Pusoma Tibor ((Dzsó-Ker FB), Reith János (Frankcity 1995), Schrancz Balázs (Dunaferr Vasas), Sebestyén Gergely (Akrasz Bau), Szalai Norbert (GBB Kft.), Szurma Péter (Fejó Therm Kft.), Vaskó József (Dunaferr Vasas), Vida Tamás (Frankcity 1995).

A Zeus csoport utolsó fordulójában a kék mezes Rajna Róbert (GBB Kft.) küzd a túlerőben lévő Dunaferr Vasas védőivel szemben. Fotó: Ady Géza

A legjobb kapusra a tízfős listából a szavazásra jogosultak erősorrendben három főt jelölhetnek. Az első helyezett három, a második kettő, míg a harmadik egy pontot kap. Saját csapatból jelölt kapus helyezéstől függetlenül egy pontot kap. A bajnokság legjobb kapusa a legtöbb pontot elért játékos.

A jelöltek listája: Ács Gábor (Dunaferr Vasas), Elter Zoltán (Karmacsi Autó), Gál György (Frankcity 1995), Gyárfás Csaba (Akrasz Bau), Kis Norbert (Dzsó-Ker FB), Kovács Ádám (Dunabiztos Micro), Légrádi Balázs (Bianca Trade), Rajna Tamás (GBB Kft.), Takács László (River Plate), Vereb Dániel (Fejó Therm Kft.).

Legjobb huszonegy éven aluli játékos a szavazásra jogosultak a jelölt kilenc játékosból erősorrendben négy főt jelölnek. Az első helyen jelölt négy, a második három, a harmadik kettő, a negyedik pedig egy pontot kap. Saját csapatból jelölt játékos helyezéstől függetlenül egy pontot kap. A bajnokság legjobb huszonegy éven aluli játékosa a legtöbb pontot elért játékos.

A jelöltek listája: Dorogi Viktor (River Plate), Fridrich Dávid (Karmacsi Autó), Harsányi István (Bianca Trade), Kaszala Tamás (River Plate), Kovács Ádám (Dunabiztos Micro), Kuti András (Karmacsi Autó), Mészáros Martin (Akrasz Bau), Varga Ádám (Fejó Therm Kft.), Vereb Dániel (Fejó Therm Kft.).

A gólkirály személyét az elért találatok szerint hirdetik ki. Díjazásban részesül a második és a harmadik legeredményesebb játékos is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!